v NEW STUFF (panacea)


EKKE GALT Å VÆRE EN VANDRENDE FARGEKLATT

  • Skrevet 14.04.2016
  • Klokken 13:13

Hei!

Blir helt satt ut av at statistikken fremdeles holder seg oppe etter fraværet? Mye av tiden min har gått til litt av hvert som fuckings pugging :((
Jeg henger basically like langt etter som jeg gjorde for 2 måneder siden, og eksamen er om nøyaktig 6 dager. jippi?


- Ja jeg skal ro ned på selvbruninga -

Ellers har jeg bestemt meg for å ta en liten omvending her i livet. Jeg har fått veldig dilla på mønster og farger, så nå har jeg ryddet ut av klesskapet, og endte da opp meg 2(!!) svartsekker fulle av klær. Valgte å kvitte meg med svarte og klær som ikke har sett lys på over 1 år. Jeg har jo som regel alltid likt å gått i litt sære klær som de rundt meg kanskje ikke ville valgt å gått i. Men absolutt ikke noe galt å være sær.

Så da har jeg klikket meg et par-tre plagg hjem som en start.

HVOR kul er ikke den buksa da? Ser mange er av de buksene er på salg nå, så blir nok å kjøpe flere!
Det trenger jo ikke stort mer enn en wild bukse for å freshe opp et antrekk, am i right? JA

kommentarer: 0HAPPY COLOR

  • Skrevet 31.03.2016
  • Klokken 14:34

Hei!

Blå er verdens fineste farge! Hadde blå vært en person, hadde jeg lett gifta meg med han. Den symboliserer rett og slett alt som er bra her i verden. Klar himmel, havet og BLÅ NEGLELAKK
 Gleder meg kjempe masse til sommeren da skal det gåes med denne hver dag. Ser såklart verre ut med mine neglere vokst ut under selve gelnegelen haha. Men fokuset er på fargen og den ser smaaaashing ut.

#neglelakk #mote #blå #skjønnhet #opi


kommentarer: 3TODAYS DETAILS

  • Skrevet 30.03.2016
  • Klokken 18:57


Slik ser iallefall Candy K av Kylie på til hun som spurte :-)

Fin i trynet!!!!

Bare jeg som elsker dungarees? Digger den laidbacke stilen med en plain topp. Får litt Rachel fra friendsvibber, hun er jo et moteikon uten like! 

Idag har jeg vært å sett på nye briller, da jeg basically er blind uten hjelp. Jeg ville ha et par briller jeg kan bruke til hverdags. Ettersom jeg har blitt så glad i den gammeldagse stilen, valgte jeg å gå til innkjøp av det. Kjøpte de som har solbriller med i pakken, ikke at solbrillene var så mye å skryte av. Men brillene i seg selv var veldig kule, og litt anderledes, da det er lys kant rundt og ikke mørk som de fleste velger.

Gleder meg masse til å motta de!

#Kylielipkit #Outfit #Inspirasjon #Mote 


kommentarer: 7NEW IN: KYLIELIPKIT

  • Skrevet 24.03.2016
  • Klokken 13:22

Hei!
Så, jeg måtte da altså kjøpe det som alle andre snakker om. Sjekke om det er så hype som de skal ha det til. Jeg investerte da til Kylie Jenner sitt nye lip kit som da består av både en matt lipstick og lip liner. 
Jeg elsker designet og pakken den kom i. Jeg valgte å kjøpe Candy K da jeg trodde den kom til å matche min egen farge mest. Noe som var feil, den var en god del mørkere enn det jeg hadde forestilt meg. Men det er vel bare noe jeg må venne meg til. 
Beste av alt er at den sitter utrolig godt på, dusja med den på bare for å teste og den var nesten like fin etter som den var før. I det store og det hele var den egentlig ikke så dyr, med tanke på god kvalitet og i tillegg får to produkter!

Noen andre som har kjøpt og prøvd ut kitet? ♥

#Kylielipkit #Sminke


kommentarer: 3NEW SUNNIES

  • Skrevet 20.03.2016
  • Klokken 12:52


Solbriller // HER

Hei og velkommen!
Tenkte jeg kunne starte denne bloggen med å vise dere de superduper fine solbrillene jeg nylig fikk i posten. Elsker marmordesignet på kantene, stilrent og classy. Veldig håpløst å ta gode bilder med speilglasset, lite vakkert med et konsentrert tryne i bildet. 

Vel, igjen velkommen. Håper du vil følge meg videre på denne bloggen!♥

#mote #solbriller #newin #love


kommentarer: 2V E R X

sparetime.
hits