MIN 17.MAI I BILDER

  • Skrevet 20.05.2016
  • Klokken 12:21  
Herlighet, jeg tror virkelig 17. mai faktisk må være den beste dagen i året. Er vel den eneste dagen der ALLE med borgerne møtes på torget for å feire Norge sammen. Alle hilser og gratulerer hverandre, så utrolig hyggelig. Hele stemninga er bare helt topp! 
Dagen min startet iallefall med obligatorisk champagnefrokost med noen venner, også dro vi videre inn til byen for å se borgertoget. 
Håper alle hadde en fin dag, kommer litt på etterskudd å sier det. Men bedre sent enn aldri! 

Og takk til hvem det nå enn er som sjekker innom bloggen hver dag(!!). Null peiling på hvem det enn måtte være, men setter pris på det. Til tross for min inaktivitet. 


kommentarer: 2HVORDAN SY INN BUKSA I LIVET PÅ 20 MINUTTER

  • Skrevet 04.05.2016
  • Klokken 16:30

Hei!

Idag bestemte jeg meg for å gjøre noe jeg aldri har gjort før. Det å sy inn buksa i livet. Har kjøpt 4 bukser i samme størrelse, der bare den ene passa. Det er rett og slett uaktuelt å gå med belte for min del, så da tenkte jeg at jeg like så greit kunne øve meg litt på de.

Jeg prøvde jo å google hvordan man gjør dette, men ble liksom ikke noe klokere. Så jeg tok med ene buksa mi til symester farmor, der hun forklarte kjapt hva jeg måtte gjøre. Til å være første gang, ble det jo ganske bra spør du meg!


- Som dere ser, ikke særlig passelig -

Det jeg starter med er å sprette opp merkelappen. Deretter tar jeg å spretter ene hempa midt bak.

Jeg vrenger buksa og prøver den på. Så merker jeg hvor mye jeg vil ta inn. 

Jeg valgte under veis å sy litt lenger ned enn planlagt, noe som ble vellykket. Så syr jeg fast den "klaffen" som ble te over, på toppen der jeg peker.

Jeg valgte å la være å sy på hempa igjen, ettersom de andre ble ganske nære hverandre. Selvfølgelig ser det ikke perfekt ut, men ingen ser jo det hihihi
Buksa passet jo plutselig som støpt! Lommene ser litt merkelig ut da, ettersom de blir dratt lengre bak, men det kan jeg leve med.
Dette tok meg da altså ca. 20 minutter ish. Kjempe fornøyd.


kommentarer: 3V E R X

sparetime.
hits