HAPPY COLOR

 • Skrevet 31.03.2016
 • Klokken 14:34

Hei!

Blå er verdens fineste farge! Hadde blå vært en person, hadde jeg lett gifta meg med han. Den symboliserer rett og slett alt som er bra her i verden. Klar himmel, havet og BLÅ NEGLELAKK
 Gleder meg kjempe masse til sommeren da skal det gåes med denne hver dag. Ser såklart verre ut med mine neglere vokst ut under selve gelnegelen haha. Men fokuset er på fargen og den ser smaaaashing ut.

#neglelakk #mote #blå #skjønnhet #opi


kommentarer: 3TODAYS DETAILS

 • Skrevet 30.03.2016
 • Klokken 18:57


Slik ser iallefall Candy K av Kylie på til hun som spurte :-)

Fin i trynet!!!!

Bare jeg som elsker dungarees? Digger den laidbacke stilen med en plain topp. Får litt Rachel fra friendsvibber, hun er jo et moteikon uten like! 

Idag har jeg vært å sett på nye briller, da jeg basically er blind uten hjelp. Jeg ville ha et par briller jeg kan bruke til hverdags. Ettersom jeg har blitt så glad i den gammeldagse stilen, valgte jeg å gå til innkjøp av det. Kjøpte de som har solbriller med i pakken, ikke at solbrillene var så mye å skryte av. Men brillene i seg selv var veldig kule, og litt anderledes, da det er lys kant rundt og ikke mørk som de fleste velger.

Gleder meg masse til å motta de!

#Kylielipkit #Outfit #Inspirasjon #Mote 


kommentarer: 7FESTIVAL INSPIRATION

 • Skrevet 29.03.2016
 • Klokken 14:47

VEST HER  SHORTS HER TOPP HER 
CAPS HER/HER BOOTS HER ARMBÅND HER

Jeg kan umulig være den eneste som er obsessed med stilen til Kylie Jenner? Jeg elsker at hun liker å teste nye stiler og variere mye. Men hvor fresh var hun ikke på coachella i fjor sommer?! Da hun varierte mellom blått og rosa hår, love it. 

Ettersom det snart er festivalsesong, ville jeg sette sammen en kollasj som er inspirert av hennes stilige festivaloutfit! Jeg skal selv på festivaler i år, men for å jobbe på de. Men såklart delta litt, og da er det stor inspirasjon og sette seg ned å se kjendisenes outfiter på festivaler. Digger den bohemiske viben på en festival. Kylies er litt med moderne, men jeg synes hun rocka det!

Noen andre som skal på festivaler i år eller?

#Festival #Kyliejenner #Stjelstilen #Inspirasjon


kommentarer: 1ENKELT OG SUNT? FROKOSTTIPS

 • Skrevet 25.03.2016
 • Klokken 12:51

Har ingen planer om at dette skal bli en typisk mat-blogg, men måtte bare tipse om noe jeg prøvde for ikke lenge siden og er helt hekta nå. Skriver det heller ned kanskje for meg selv, så jeg kan lage den senere i fremtiden når den er glemt.
Superduper lett å lage, og alt fåes kjøpt på en vanlig matbutikk! Tilsetter såklart melk eller yoghurt på slutten. Aldri vært noe spesielt glad i honning, men med kanel DA blir det nesten som godteri. Har høsta inn masse av denne blandingen, for nå skal jeg nemlig leve på dette hehe.


kommentarer: 1NEW IN: KYLIELIPKIT

 • Skrevet 24.03.2016
 • Klokken 13:22

Hei!
Så, jeg måtte da altså kjøpe det som alle andre snakker om. Sjekke om det er så hype som de skal ha det til. Jeg investerte da til Kylie Jenner sitt nye lip kit som da består av både en matt lipstick og lip liner. 
Jeg elsker designet og pakken den kom i. Jeg valgte å kjøpe Candy K da jeg trodde den kom til å matche min egen farge mest. Noe som var feil, den var en god del mørkere enn det jeg hadde forestilt meg. Men det er vel bare noe jeg må venne meg til. 
Beste av alt er at den sitter utrolig godt på, dusja med den på bare for å teste og den var nesten like fin etter som den var før. I det store og det hele var den egentlig ikke så dyr, med tanke på god kvalitet og i tillegg får to produkter!

Noen andre som har kjøpt og prøvd ut kitet? ♥

#Kylielipkit #Sminke


kommentarer: 3TILBAKEBLIKK TIL STUDIENE I AUSTRALIA

 • Skrevet 23.03.2016
 • Klokken 10:13


Det gikk i utrolig mye god mat under oppholdet. Alt var jo så fristende!
Avsluttet oppholdet med en tatovering hver. Kjekt minne å ha.

Gud som jeg savner det å bo i Australia en periode. Det å kunne lese på stranda, drikke smoothie hver dag, mye godt folk og ikke minst viben!
Eneste negative er jo den eksamenen som jeg nå må sitte å pugge til :):) Men sett bort i fra det var det helt fantastisk der, og skal absolutt reise tilbake når neste mulighet byr seg!

#Reiise #Utenlandsstudier #Australia #Studere


kommentarer: 0FRA FRIÅR TIL EKSAMEN

 • Skrevet 22.03.2016
 • Klokken 16:06

Hei igjen! Akkurat nå i skrivende stund sitter jeg liksom og pugger til eksamen som jeg skal ha om litt under en måned. Jeg har jo tatt denne eksamenen før, men det gikk jo åpenbart ikke så bra, for her sitter jeg da...
Pugging og eksamen er absolutt ikke min greie. Blir nok å må ta den en tredje gang tenker jeg!
Masse lykke til meg selv sier jeg bare!


kommentarer: 0NEW SUNNIES

 • Skrevet 20.03.2016
 • Klokken 12:52


Solbriller // HER

Hei og velkommen!
Tenkte jeg kunne starte denne bloggen med å vise dere de superduper fine solbrillene jeg nylig fikk i posten. Elsker marmordesignet på kantene, stilrent og classy. Veldig håpløst å ta gode bilder med speilglasset, lite vakkert med et konsentrert tryne i bildet. 

Vel, igjen velkommen. Håper du vil følge meg videre på denne bloggen!♥

#mote #solbriller #newin #love


kommentarer: 2V E R X

sparetime.
hits