v INSPIRASJON (panacea)


30.03.2016

  • Skrevet 30.03.2016
  • Klokken 22:50

Hei!

Blå er verdens fineste farge! Hadde blå vært en person, hadde jeg lett gifta meg med han. Den symboliserer rett og slett alt som er bra her i verden. Klar himmel, havet og BLÅ NEGLELAKK
 Gleder meg kjempe masse til sommeren da skal det gåes med denne hver dag. Ser såklart verre ut med mine neglere vokst ut under selve gelnegelen haha. Men fokuset er på fargen og den ser freeeesh ut.

#neglelakk #mote #blå #skjønnhet #opi


kommentarer: 0FESTIVAL INSPIRATION

  • Skrevet 29.03.2016
  • Klokken 14:47

VEST HER  SHORTS HER TOPP HER 
CAPS HER/HER BOOTS HER ARMBÅND HER

Jeg kan umulig være den eneste som er obsessed med stilen til Kylie Jenner? Jeg elsker at hun liker å teste nye stiler og variere mye. Men hvor fresh var hun ikke på coachella i fjor sommer?! Da hun varierte mellom blått og rosa hår, love it. 

Ettersom det snart er festivalsesong, ville jeg sette sammen en kollasj som er inspirert av hennes stilige festivaloutfit! Jeg skal selv på festivaler i år, men for å jobbe på de. Men såklart delta litt, og da er det stor inspirasjon og sette seg ned å se kjendisenes outfiter på festivaler. Digger den bohemiske viben på en festival. Kylies er litt med moderne, men jeg synes hun rocka det!

Noen andre som skal på festivaler i år eller?

#Festival #Kyliejenner #Stjelstilen #Inspirasjon


kommentarer: 1V E R X

sparetime.
hits